PPD Jasin

BERITA PENUH

:: Tajuk Berita

MAKLUMAT PERTUKARAN PEGAWAI DI JPM - 05/06/2007

PPD Jasin mengucapkan sekalung tahniah kepada En. Yusof bin Ahmad (Pengetua SMK Dang Anum) yang telah dilantik sebagai Pegawai Pelajaran Daerah, Pejabat Pelajaran Daerah Melaka Tengah mulai 1 Jun 2007 yang lalu.

Tempat beliau digantikan oleh Pn. Hjh. Maimun bt. Suboh (Pengetua SMK Seri Mahkota, Umbai) manakala SMK Seri Mahkota pula menerima En. Md. Isa bin Salleh (Pengetua SMK Air Molek).

Merujuk kepada fax yang diterima dari Unit Perhubungan, JPM sebentar tadi (5 Jun 2007), tertera beberapa pertukaran yang melibatkan Ketua-ketua Sektor, Ketua Unit, PPD, Pengetua dan GPK. Tiada sebarang pertukaran yang melibatkan Warga PPD Jasin setakat ini.

Berikut adalah sebahagian pertukaran yang tersenarai:

• TN. HJ. MAZLAN BIN MD. AMIN ==> TIMBALAN PENGARAH (DG52)
  • TN. HJ. RASHID BIN BUDIN ==> KETUA SEKTOR PENGURUSAN PEMBANGUNAN KEMANUSIAAN(DG48)
  • TN. HJ. RAZAK B. ABD. RAHMAN ==> KETUA SEKTOR PEND. SWASTA DAN PEND. KHAS(DG48)
  • TN. HJ. ROSTI BIN MISTAM ==> KETUA SEKTOR PENGURUSAN AKADEMIK(DG48)
  • EN. ZAINAL BIN AMAN==> KETUA SEKTOR PENGURUSAN SEKOLAH(DG48)
  • CIK HJH. JULIA BT. LEMAN ==> KETUA UNIT JAMINAN KUALITI (DG52)
  • TN. HJ. ASHA'ARI BIN HJ. JOHARI ==> KETUA UNIT KAUNSELING & KEUTUHAN (DG44(KUP)
  • EN. YUSOF BIN AHMAD ==> PPD MELAKA TENGAH (DG48)
  • EN. KASIM BIN MOHAMAD ==>PPD ALOR GAJAH (DG48)
  • Maklumat lanjut pertukaran ini boleh juga dimuat turun di Portal kita (di ruangan Siaran Online).